FineReader Server

Den effektive og skalerbare FineReader Server konverterer store mængder digitale dokumenter og gør dem søgbare. FineReader Server kan også kombineres med SharePoint®, hvorved der understøttes adskillige specialiserede procedurer.

Sådan fungerer en FineReader Server - Hélt enkelt.

Uanset om det er papirdokumenter fra filer eller scanninger, billeder eller e-mails så skal du blot sørge for at de gemmes i en delt mappe på jeres netværk. Herefter vil Abbyy FineReader server automatisk genkende og konvertere filerne til det ønskede format - f.eks. PDF, PDF/A eller XML. Herefter sender serveren automatisk de færdigproducerede filer ud til en eller flere destinationer som du selv konfigurerer. Det kan f.eks. tilbage til den delte netværksmappe, sendt til e-mail, et backup arkiv eller virksomhedens SharePoint.

OCR i offentlige institutioner

Digital transformation i offentlige institutioner kræver nye måder at arbejde på og moderne værktøjer. FineReader giver omfattende dokumentbehandlingsværktøjer og praktiske konverteringsmuligheder til daglige opgaver på administrationsarbejdsstationen. FineReader Server komplementerer disse ressourcer med effektive, skalerbare digitaliserings- og konverteringsfunktioner på en central server.

Institutioner


Virksomheder


Non-profit